Farsund 26 juni

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Sat 26 Jun 2010 09:51

58:27:17N 06:00:05E

Sommer i Farsund.

Båtkortesjen i går ble ikke så stor som annonsert, men været får vel ta skylden for dette. Det skyet over og ble mye vind, men det var helt sikkert 5-600 båter med. Ledebåten hadde hornorkester på dekk og kortesjen gikk fra båthavna rundt byen og holmene her, og kulminerte i pollen her i sentrum. Det ble fullt. Det var mest åpne båter, og etter kortesjen dro alle utover fjorden til holmer og skjær, med god påkledning og store bagger, så sentrum ble helt folketomt. Vi  ble også nødet om å delta, men vi har en så fin bryggeplass, at vi ville ikke miste den og tok derfor ikke laust. Så når alle var gått, var vi ganske ensomme her, men det gikk bra. Spiste ferske reker, drakk hvitvin og NORSKE jordbær. Æ har spist mye jordbær med fløte på turen nedover, og brukt nesten 1 kilo sukker på turen, men disse NORSKE bærene har ikke behov for sukker, de smaker fantastisk( kom først forleden kveld).

I dag skal vi dra til Vanse på Amerika festival. 7,7 km, får se om det blir sykkel eller buss.

I morgen må vi vel tenke på å ta laust, men det har ingen hast, vi har det bra her.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 41431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no