Tobago Cays til Clifton

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Sat 22 Jan 2011 20:07

61:24:50N 12:35:47W

 

Etter noen dager ute på revet reiste vi tilbake til Clifton på Union Island. Det ble en del vind, så det ble mye jaging på båtene. Jeg seiler jo rundt på verdenskartet på plotteren, men det er helt greit å se de forskellige revene som en må gå forbi for å komme ut igjen. Turen tilbake til Clifton tas bare 2 timer i fin seilvind og høye bølger, og her gikk vi og akterfortøyde i kaipiren igjen. Æ spurte han kaiformannen om han husket meg, siden vi hadde betalt for et døgn, men ligget der bare 2 timer, men det var vanskelig for han å huske.( Anyway time has gone he said). Så det var bare å betale for nye døgn. 20 US pr døgn. Nu roet vi ned, badet og leste bøker og hadde det helt fortreffelig.

 

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/