Bergen

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Sat 19 Jun 2010 10:07

60:23:73N 05:19:43E

Ja! Bergen i dag er SOL fra skyfri himmel, men fortsatt mye vind. Vinden skal øke utover kvelden, så jeg ligger her til Søndag før jeg går videre.

Det er jo fascinerende å ligge her midt i Vågen og se på det pulserende livet med båter og turister. Hvor mange kjerringer som har sittet her på kaia med håret flagrende i vinden og med gubbene som tar bilder av sine kjære, vet jeg ikke,  men det er flott å se at turister av alle slag trives her.  Bergen er en turist by.

På fisketorget ( som er byens største turistmagnet)må du kunne et utenlansk språk for å få handlet. Ekspeditørene er alle utelanske og turistene koser seg og handler som gale når de treffer en landsmann bak disken.

I går var jeg flink, trimmet ca 4 timer med tur til Nordnes, Laksevåg og Fløyen. På Fløyen jukset jeg litt, og tok banen opp, men ned gikk jeg. Vel nede,  pils og et bedre blåskjell måltid på en fiskerestaurant.

Det er langt å gå bare nedover, så det er sikkert bedre å gå opp og ta banen ned( før det kjennes i leggene).

Ellers var det rødvin ost og kjeks til kvelds sammen med Britt og Erik på Harr Z som også skal seile til Caribian. De starter neste helg.Blåst i havnen.jpg

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 41431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no