Skjerjehamn til Bergen

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Fri 18 Jun 2010 09:18

60:23:73N 05:19:43E

God morgen! I dag har det ikke vært noe stress med å stå opp. Det blåser høy og hatter her inne i vågen i Bergen. Jamt 20 sekm. Det e som å ligge i Harstad i en nordaustkuling, bære at jeg har steinkaie ved Sakariasbrygga å ta fast i og den er solid. Det e kalt, men hvor kalt, vet jeg ikke. Har ikke vært utenfør teltet enda.

Kom til Bergen i går ettermiddag, og turen forgikk som de andre dagene. På Skjerjehamn var det jo et fantastisk vær, men så snart æ kom i gang, så kom skodda, og den var tett helt inn til Bergen. Det gikk greit å få kaiplass, som normalt, så gikk en båt når jeg kom og vi fikk  en fin plass på Sakariasbrygga med strøm. Helt perfekt. Senere kom Langturbåten Harry Z, med Britt og Erik fra Bergen og la seg på siden. (Vi hadde avtalt å treffes). De skal også til Carribien, men har enda en uke å jobbe før de drar. Det ble et glass rødvin sammen med koselige folk. Nei se der! 2 forblåste turister på kaia og tar bilder, og kaia er tørr, det er vist tid for å gå på byen. Skal skrive mer senere.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 41431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no