Turen Florø til Skjærhamn

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Thu 17 Jun 2010 08:46

60:56:68N 04:57:30E

Hei igjen!

Det e bra jeg har datamaskinen, så jeg ser hvilken dag det er.

Nu først begynner laidback følelsen og feriefølelsen å komme, og det er på grunn av plassen jeg ligger på. Skjærhamn er en idyllisk liten og god havn midt mellom Florø og Bergen. Er et gammelt handelssted( ligner Santorgholmen) som er satt i stand til et kulturelt senter. Gode brygger, utstillinger, øl og mat, en liten perle.

I dag er det klarvær og bra temperatur.

Men det var det ikke i går. Det var drittvær, med vind rett i mot, (og jeg skal jo slutte å seile kryss) så kursen ble lagt så langt inn i fjordene som mulig ( Sogndal var på reiseradioen og skraut av 20 grader og sol, men e nådde ikke sola) Skodda lå som et teppe rundt meg hele veien fra Florø, sikt 4-500 m. Så det jeg så og opplevde var grønt hav og en grå vegg rundt meg, og da var radaren god å ha. Men nu e det en ny dag, alt er bra, humøret er på topp, og jeg starter snart mot Bergen. Tar ca 4-5 timer.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 41431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

 

JPEG image

JPEG image