Oeiras på en fredag

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Fri 8 Oct 2010 11:15

38:40:58N 09:19:09W

I dag har vårherre backstørn.

Han vasker båter, moloer, strender, gater og hus, men vi ligger trykt og godt inne i marinaen. Det er som en nord norsk sommerdag med regn, vind og en behagelig temperatur.

Vi skal jo ingen steder, så det spiller jo ingen rolle hvor lenge vi er borte, så det blir lange spaser og sykkelturer etter strendene her, og da er plutselig dagen borte.

 Vi rakk ikke å kom oss  opp til Lisboa i går, fordi det tar si tid å gjøre ingenting, men nu planlegger vi å bruke mårradagen der.

Snekkerne jobber med skapene i salongen, gelcoat skader blir reparert og teaken renset, og i dag blir det sannsynligvis middag på land. Grunnen er at i går skulle jeg lage bacalao til fruen, og selv om torsken hadde ligget i vann et døgn ( tykke stykker )så ble middagen i salteste laget. Det ble torsk, tomater, løk og poteter på de lokale fiskene som svømmer rundt båten her.

Så i dag blir det mye sløving, og lesing inne i teltet, som mange av de som er her nu, misunner oss.

 

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/