Sommer i Egersund

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Wed 23 Jun 2010 07:45

58:27:17N 06:00:05E

I går ettermiddag kom sommeren, og i morges kl 8 var Egersund varmest i vest Agder med 11 grader, og det ser ut til å bli en fantastisk dag.

Æ vet ikke hvor gårdagen ble av. Spiste frokost, småmekket, ryddet og vasket litt rundt omkring  og plutselig var klokken 6. Da var det bare å hive seg på sykkelen å trø seg en tur. ( var flink og syklet langt)

Nu e shortsen og kortermet kommet på, frokost er fortert med heimebakt brød og jordbær. Nu venter jeg på en elektrikker som skal hjelpe meg å få stell på skuta. Inger kommer nedover i morgen, og blir i 1,5 uke. Da blir det sørlandet på sitt beste håper vi.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 41431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no