Forberedelser vi gjør i Las Palmas før reisen

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Sun 7 Nov 2010 01:03

28:07:498N 15:25:554W

Vi har nu vært i over en uke her i Las Palmas, med oppkjøring til regattaen. Forrige fredag når vi kom hit, fikk vi kaiplass, og avtalte innsjekk med arc mandag kl 10, så reiste vi til Norskebyen Puerto Rico og traff venner og kjente hjemmefra, og hadde en fantastisk fin helg.

Mandag morgen begynte alvoret, først innsjekking til regattaen, så var det heim å begynne å få opp festflagg, og orientere seg om programmet. Det er sosiale møter med venner overalt, samt ettermonteringer og innkjøp som en må gjøre. Kl 1830 er det happy ower fram til kl 1930 på arc plassen, med gratis drinker sponset av en utstyrsleverandør, som også får lov til å presentere sine produkter.  Så er der tilstelninger videre hver kveld. Noen som koktailpartyer, og noen som mer tilrettelagte med mat og underholdningsinnslag.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/