Union Chatham til Clifton

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Wed 19 Jan 2011 15:26

61:24:50N 12:35:47W

Etter 5 fine dager i Chatham , seilte vi videre sørover på Union til Clifton. Clifton Bay er en bukt på sør østsia av Union, som er omringet av et stort rev. Her er det 2 pirer og ankring for er 100 talls båter, og en fergekai. Vi satte anker og akterfortøyde i en av kaipirene, og der var det flere norske båter, og mulig het for å fylle vann. Clifton er hovedstaden på Union og framstår mye som en slags kardemommeby. Små hus som er fint malt, en del restauranter, et basseng med 5 – 6 haier i, og et  med hummer. Byen har også en liten flyplass, som det lander og letter småfly fra hele dagen. Her er også private småfly som en kan leie for en rimelig penge for å hente passasjerer fra andre øyer. Vi hadde hørt mye negativt om Clifton, men det er en hyggelig plass med fine mennesker, og vi trivdes godt der. Det er jo ikke så mye å ta seg til utover å spise på restaurant, og spasere turer. Her er 2 kolonialbutikker med et meget begrenset utvalg og noen fruktselgere. Clifton har også toll og emigrasjon, og er den sydligste øya på St. Vinzent, så her må en innom for sjekke ut av landet. Tollere og emigrasjon er veldig hyggelige å ha med å gjøre, og det er folket også.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/