Bergen til Egersund

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Tue 22 Jun 2010 11:05

58:27:17N 06:00:05E

Ja! Ja. Jeg ser at sommeren ikke har kommet der hjemme enda, men han har ikke vært der jeg har vært heller på denne turen. Shorts var vurdert i går morges, og den kom på også. Men det var før æ hadde vært utenfør teltet.( da for den av).  Gikk fra Bergen i i Nordavinsbris( Har hatt unnavind nesten helt hjemmefra), som varierte veldig på turen nedover. Det var veldig hvitt rundt meg en stund, men jeg hadde en fin seilas over Sletta til Haugesund og videre til Tananger hvor jeg lå over natta. I Tananger trodde jeg Sommeren var kommet, men det var før æ var utenfor teltet. MBilde0118.jpgen æ gikk over til kortermet skjorte. Snakket med lokale seilere, som anbefalte å gå til  havs når en skulle passere Solastranda og Jærens rev, og det gjorde jeg. Fikk en fin seilas utover i 8-9 knop. Teltet oppe, og bare en levegg nede. Fikk en fantastisk fin seilas hele turen. Spiste og sov middag, og når jeg våknet var jeg ikke kommet så veldig langt nedover. Loggen viste 5 knop på gps en, men jeg trodde jeg seilet i 8 knop. Må ha vært 3-4 knop motstrøm, som ga seg når jeg kom nermere land. Inn til Egersund gikk jeg nordleia, et fantastisk skue med møkkerlokt og alle hyttene som ligger så fint til i sundene. Og da VAR JEG SIKKER PÅ AT SOMMEREN VAR KOMMET. Men det er han ikke. I dag er det Nordavinns kuling, halv skyet og godt å sitte i teltet i en fantastisk fin havn. I dag skal jeg vaske klær og mekke litt på denne sjarken og kose meg.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 41431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no