Sommer i Lillesand

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Wed 30 Jun 2010 21:31

58:14:87N 08:22:81E

Sørlandssommer!  Hei! I går seilet vi fra Kr.sand til Lillesand. Nu er sommeren her, bading blir vurdert, tærne har vært i vannet, og det er ikke så kalt, så vi får se. 17 grader sier nabobåten som bader hver morgen.

Foreløpig har vi ikke sett noe til overfylte havner. Det er lett og finne gode kaiplasser, men fellesferien begynner vel til helgen, og da blir det nok annerledes. Klesdrakten er shorts, og om kveldene blir det også tjukke ulllester, (og det er godt). Trivelige naboer har vi hatt i alle havner, og vi prøver å gå lange turer, men tida går så fort, at det er jo kveld, før vi vet ordet av det.

Lillesand er en liten koselig sørlandsby, som har tatt vare på hvitmalte gamle hus, med fine plener og hager. Gjestehavna ligger som en stor omvent u rundt sentrum, som også er badestranda her. ( skikkelig idyllisk). Dagen i dag skal benyttes til en liten sykkeltur, tur på polet (fri før rød og rose vin), kjøpe god mat og kose oss her på brygga. I morgen går vi videre til Grimstad eller Tvedestrand.

Vi reiser hjem en tur på søndag, og da blir båten liggende i Lyngør. Britt og Valther kommer og besøker oss på Fredag, og da blir vi med dem oppover på søndag.

Ha en fortsatt god dag.

054.JPG

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 41431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no