Clifton til Tobago Cays

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Thu 20 Jan 2011 17:25

12:37:55N 61:21:55W

I Clifton møtte vi flere norske venner, så selv om vi hadde betalt kaileie før det neste døgnet , så heiv norske gjengen seg laust og vi gikk ut til Tobago Kays, som er et hestesko rev ute i atlanteren. Der er 3 små øyer bak dette revet og på en av disse samlet vi oss til hummerfest. De lokale grillet hummeren og vi hadde med vin og tallerkener, og det ble en heidundrene kveld med over 20 norske samlet, og det var et imponerende syn med alle hummerene som var grillet til oss. Her er også flere sandstrender som en kan bade fra. Vi fikk også en tur ute på revet. Det er skrud ned fester i sanden rett på innsia av revet, slik at en kan fortøye gummibåten i disse, og så finne seg en åpning ( sandlomme) for å svømme igjennom å komme seg på utsiden, og der traff en av de norske jentene en hai som var større en henne. Hun hadde det travelt med å komme opp i gummibåten igjen.

 

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/