logo SY Sun Lady
Date: 08 Nov 2010 20:18:54
Title: Gran Canari

28:07:498N 15:25:554W

Nu har vi vært turister til Norskebyen Puerto Rico, og det var meget artig. Tok bussen fra Las Palmas, den tok en time, og i Puerto Rico hadde vi en avtale med noen venner hjemmefra som var på en ukes ferie her.

Vi bodde godt på Morasol Suites, og var ute og drakk og danset til kelnerne ba om å få lov til å gå hjem. Det ble en meget koselig kveld.

Middagen ble fortært på en spesiell veikro som heter Cuantanamo ( tenk på fengselet på Cuba ). De hadde meget god mat, utmerket service og gjorde mye ut av opplevelsen ved å spise der.

Vi har ikke vært i Puerto Rico før, så det ble en opplevelse med alle norsker som er der. På dansen om natta møtte vi flere kjente hjemmefra og det ble jo så hyggelig så.

Vi har jo ikke vært bortskjemte med at de lokale kunne vårt språk, og at spisekart og annen info står beskrevet på Norsk så det var jo litt herlig å vite hva en bestilte. Man kommer langt med bare Norsk der i byen.

Vi fikk også tid til en tur etter kaiene og fikk hilst på gamle kjente som lå der med sine båter, det var veldig koselig.

Vi er nu kommet hjem igjen, for i morgen begynner alvoret, med innsjekking og sikkerhetsgjennomgang av båten, og så må vi få fatt i noen reservedeler og begynne med provianteringen, seminarer og opplæring på di ting vi ikke kan, så det blir hektisk framover.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/

 


Diary Entries