Camaret til A Coruna

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Fri 10 Sep 2010 17:47

43:22:07N 08:23:73V

Velkommen sommer. Nu er vi i Spania ( A Coruna ). Etter 2 døgns seilas i supervær er vi nu kommet i havn. Ankerdram og dursj er unnagjort, sola skinner, temperaturen er god. Vi er i Spania.

Vi gikk tidlig på morgenen fra Cap Camaret, og med 2 superseilere om bord, så bar det fort av gårde det første døgnet, så løyet vinden og det ble mye motor det neste.

Sjøsyke merker en noe til første døgnet, men så går det over, så i går laget jeg Irske kjøttboller i brun saus ( Sausen var veldig hvit, blir nok å kjøpe sukkerkulør ), kokte poteter og grønnsaker, og alle hadde god matlyst.

På dagen gikk vi 4 timers vakter, men om natta gikk vi 2 timer hver. Vi var 3 båter som la ut nesten samtidig, og vi holt samme avstand mellom båtene hele veien. Så nu ligger vi side ved side ved en Svenske som gikk ut sammen med oss.

Nu skal byen besees, med god lokal mat og drikke skal Biskaya overfarten feires, og nu mønster John Arne og Jan Helge av, de har fått fly hjem i morra.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/