logo SY Sun Lady
Date: 07 Sep 2010 20:16:00
Title: Brest og Capcamaret

Tirsdag 7 september

I går og i dag har vi traktert Brest og Camaret. Brest er jo en by bygd opp på marineaktivitet, med et enormt marineverft og base, og i dag var der en enorm demonstrasjon for bevaring av marine basen. Hele byen gikk i 17 mai tog, og det var høy stemning.

John Arne og Jan Helge som er spesielt seilintressert i raske båter ,hadde det som småunger i en gottebutikk. Dagene gikk med til å se og utforske hvordan andre hadde gjort det med montering og utstyr på båtene sine.( de var i hundre hele tiden, diskuterte og planla. Så stakkars kjerringer som får dem hjem igjen, De har fått noen Ideer.)

I ettermiddag gikk vi til Camaret, en liten fiskerlandsby ytterst på spissen mot Biscaya, som vi starter ifra i morgen tidlig. Da får vi god strøm ut fra land og regner med å ankomme La Coruna i Spania om 2 døgn og noen timer( vi får se hvor mange timer ).

I dag har vi traktert Camaret, med  god mat og godt øl for å gjøre oss klar til havseilasen i morgen. Været er fint, varmt og det ser ut som det blir en drømmeseilas nedover.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/

 


Diary Entries