logo SY Sun Lady
Date: 26 Aug 2010 20:10:10
Title: Brighton til Southampton

50:54:77N 01:22:71W

Har dere sett en engelsk mann eller kvinne,( som ikke er naturlig brun), være solbrun? Selvfølgelig ikke , for de finns ikke.

Nu e rognebæra moden, og skolene skal begynne etter en lang sommerferie, løvet er ikke begynt å visne enda, og det er høst, men å se folk som har en fin brunfarge etter ferien finnes ikke.

Det forstår jeg så godt, for fint vær er ikke å oppdrive i England.

Vi fikk sett nokså mye av Brighton på den tiden vi var der, for det var veldig annerledes en slik vi opplevde byen i nyttåret når vi var her.( til Knut: Pump House står på samme plassen ). Brighton er en bra plass, og vi forstår hvorfor disse sørafrikanerne ikke har reist videre.

Været i sør England er vått og  mye vind, men værmeldingen lovet bra vær på onsdag, så vi hadde tenkt å gå videre da.

Natta til onsdag våkna vi begge  og fikk ikke sove mer ( det var stille ), så å å stille.

Ja ja,  vi måtte bare vente til morningen med å ta laust, for vi skulle ha diesel og strømmen med oss.

Turen til Southampton ble en lykkeseilas, fin vind, lite bølger og tett tåke. Sto med tåkeluren i handa en god del av turen. ( ser på radaren båter passerer bare 50 meter unna uten å se dem ). Disse duppeditter som vi har montert om bord har vært gode å ha. Ankom til Southampton på ettermiddagen etter å ha blitt frest oppover elva av tidevannet. Gikk opp til Saxon Warf, hvor vi skal montere watermaker i neste uke.

I dag har vi traktert en god del av byen. Det begynte med at vi måtte finne jernbanestasjonen, ( vi reiser til London i morgen tidlig. Inger reiser hjem. Hun må jobbe noe ), så flinke som vi er til å finne veien, fikk vi en fin tur gjennom hele byen. Men nu har vi gått opp løypa for å finne frem i morgen.

Sentrale handlesentrum er pent, med fine parker og et enormt kjøpesenter, men koselige uterestauranter finnes ikke, men vi fant noen bra plasser inne.

Temperaturen er bra, men varmeovn og avfukteren står på, så da har vi det koselig og fint inne i båten

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256 ( 10 – 12 UTC )

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

 


Diary Entries