logo SY Sun Lady
Date: 19 Jul 2010 18:23:01
Title: Skælskør

55:15:15N 11:17:40E

Ja!!!!!! Va skal en si om Skælskør? En liten by som ligger mot Storebelt. Ferieby med mange hytter og hus mot en fantastisk sandstrand. Gammel bebyggelse med frodige haver, har nok vært et handelssentrum tidligere.

I dag har jeg som vanlig gjort ingen ting.(syklet rundt, handlet på super brugsen som er domus, vasket klær, ordnet strømmen til vindgeneratoren). Etter at jeg var ferdig med å gjøre ingen ting, gikk jeg til fiskehandleren og kjøpte meg et halvt kilo Hummerhaler, som jeg kokte og hadde til frokost. Smakte fortreffelig og jeg har også et kilo blåmuslinger som blir middag i dag. ( hvitvinsdampede Blåskjell). Båten har nu sett ut som et juletre, med klestørk over alt.

Været er som det har vært hele tiden fortreffelig, men i går kveld måtte jeg ta fram lestene igjen, og jeg og en fru på kaia her fant ut at det hadde skjedd en værforandring, for det var ikke like varmt som det hadde vært. Det var fint i natt og i formiddag, men så kom sola igjen og det er dj. Hett.

I morgen skal jeg seile videre nedover mot Nykøping, får se hvor langt jeg kommer. Innseilingen til Nykøping er en 18 mil lang kanal, så det blir vel motor det strekket.

Bilde0161.jpg

Bilde0161.jpg

Bilde0162.jpg

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 41431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

 


Diary Entries