logo SY Sun Lady
Date: 14 Jul 2010 07:27:37
Title: Grenaa

56:24.26N 10:55:58E

Klokken er 0806, og jeg har vært oppe i ca 2 timer. Spist frokost i solen og kost meg. Det er totalt vindstille og sol, men det ser ut som det trekker skyer i fra sør. Temperaturen har gått ned, er ca 20 grader.

Ja, var på land og spiste i går kveld. En av disse spisestedene reklamerte med bufe(masse forskjellige fiskeretter) kroner 188,00, med gratis øl, vin og dessert. Ølet tappet man selv fra 3 tappepunkter,( av og til lang kø), vinen, her tok man en flaske med seg og satte på bordet, rød eller hvit.

Etterpå gikk jeg om bord, snakket litt med naboene og la meg tidlig.

I dette seilerliver er det tidlig kveld og tidlig opp. Klokken 5-1/2 6 begynte det å brumme i motorer og fortøyninger, så da var det bare å stå opp. Har nu etter at mange er gått, forhalt inn til kaien, hvor jeg ligger longside(perfekt), skal ta opp en sykkel, og begynne å se meg om. Og vet dere hva: i natt ble lappen for betalt havneavgift stjælt. Den var borte i morges. Har hengt opp kvitteringen i stedet. Det skulle jeg vist ikke ha sakt, for nu får æ vel påpakning om å låse, men etter ca 1300 mil ser jeg fortsatt ingen grunn til det . Folk er trivelige, og ser til hverandres båter. ( æ velger å tro at den har løsnet av seg selv, da jeg ikke hadde revet av bakpapiret på begge sider)

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 41431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

 


Diary Entries