logo SY Sun Lady
Date: 13 Jan 2012 19:54:55
Title: Franskmennenes ferieplass

14:29:386 N 61:04:918 W

Es Ance  De Arlet er plassen vi er på. En idyllisk småby, med 2 gater, fin strandpromenade, ei fantastisk badestrand med et rev fult av fisk, store skilpadder osv. Litt vanskelig å ankre, før sandbunnen e hard.

Klareste vannet i Caribien, og mange vannhull etter stranda. Dette er den bortgjemte supre ferieplassen før franskmenn.

Butikker er nesten ikke å oppdrive. 2 utsalg, med en gulvflate på ca 4 m2 på hvær, og det er mest sprit og lesk  i hyllene. Samt litt hermetikk.( tar ikke kort )

1 Pizza restaurant, men den er ikke koselig, men strandpromenaden har flere restauranter, men de stenger kl 1700.

Byen er malerisk og stilig, bygget rundt en fantastisk fin kirke, som har klokkespill for timer og halvtimer hele dagen.( meget koselig )

Det er bygget en fin kai pir ut fra stranda, og den er som regel fylt med franskmenn som står der å fisker sardiner med kasteslukstenger ( og de får noen også )

Dette er plassen for å bade og sole seg og se på fisker. Pelikaner og skilpadder svømmer rundt båtene, og når en går ut i vannet på stranda så er en mitt i en stor stim sardiner, 20 m å svømme til et rev som er fult med småfisk, så det er bare å ligge å flyte rundt her med maske og snorkel å bare studere fiskene som slettes ikke er redd deg. De holder ca 10 cm avstand, og den klarer men ikke å gjøre mindre.

I dag var det grillet kylling med meget gode grønnsaker og en fantastisk saus som ble lunsj, med bading til solen gikk ned.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/

 


Diary Entries