logo SY Sun Lady
Date: 04 Jan 2012 13:53:30
Title: Måneskinn på Les Santes

Vi kom i dag 30.12 11 hit. Etter noen dager med mye blå sjø med hvitt skum oppå, og vi og u/ b Sun Lady ( ub = undervannsbåt) begynner nu å forstå hvordan livet egentlig skal være her.

Etter måneder hjemme, så forstår en ikke hva som egentlig teller.

Vi har seilt fra St. Martin sørover for å kunne feire nyttår sammen med andre Norske Langturseilere, og vi skulle til Rodny Bay på St Lucia, men dit nådde vi ikke.

At vinden kunne dreie så mye sør, hadde jeg aldri trodd, men nu e det stopp.

Lå på dekk her i sted etter en bedre middag produsert i Tromsø, ( real turmat ) og så på månen, og den  skinte ned med sine fine gule stråler og sa til meg: hva e det du driver med. Seiling skal være sorgløs og foregå på unnavind, og hvis vinden ikke er rett, så venter vi til den blir det. Det er den modus vi er i ferd med å entre igjen.

Livet i Caribien skal være sorgløst, og dette med å skulle være en plass til en bestemt tid, er bare tull. ( det  blir bare stressende).I morgen er det nyttårsaften, og den feires her på Les Santes, eller på Domenika. Uansett så vet vi av gode restauranter på begge sider som serverer utmerket Lobster, så det blir helt sikkert en fortreffelig nyttårsaften.

Det e så herlig å se pelikanene stupe, sitte i den varme fine brisen, drikke GOD rose vin og bare nyte å være til.

 

 

 

 

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/

 


Diary Entries