logo SY Sun Lady
Date: 27 Dec 2011 01:09:20
Title: Da var sommeren her

18:03:835 N  63:05:323 W

I dag skjedde det. Turistene gjorde sitt inntog, og det var som om sommeren begynte. Nu e det slik som da vi var her i vår. Det bare skjedde. I løpet av dagen ble flere og flere båter fylt opp, restaurantene som har slitt i lang tid, og sloss om de få som var her e nu oppfylt, og det e et yrende liv.

Nesten som når lomvien ankommer Lovun..

Nu e det slik som vi hadde det i vår, og det e fantastisk å se endringen.

Ellers må jeg bare berømme befolkningen her på øya, de er så høflige og imøtekommende at en blir bare mer og mer glad i dem. Her er godt å være.

 

Vi kom oss ikke avgåre i dag, før innen vi var klar, så ble det fjære, ( ca 35 cm forskjell mellom flo og fjære), så det e flo kl 10 i morra. Da prøver vi, og det går sikkert greit. Det e dypt nokk, bare en finner rette leia. Som en sa til meg. Du får svømme framføre med snorkel og dykkermaske, så ser en hvor det e dypest, går helt sikkert bra.

Samtidig med turistene, så endret været seg også, stille og fint, så i kveld må være den fineste kvelden hittil. Månen smiler i vest. Nesten måneformørkelse, bare 5 prosent lyser, og her ligger den på himmelen, så det ser ut som et enda stort gult smil.

Gleder med til kvelder og netter uten lys fra land.

Vi var på land i sted å delte ei pizza og tok ei øl, men bedre pizza en den vi fikk i Tyrrel Bay på Lacy turtle, av verdens mest saktegående kvinne finnes ikke.

Bruåpning kl 11.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/

 


Diary Entries