logo SY Sun Lady
Date: 17 Dec 2011 18:13:13
Title: trudde vi var i himmelen

I dag fikk vi nett om bord og trudde at nu kunne vi bare kose oss, men hva skjedde. Internett fungerer ikke igjen, så nu er jeg i skrivehumør og må bare skrive på mailen. Nu er vi kommet i feriemodus, grillet, hentet vin, pc en og ei god bok. Vi blir nu inne i lagunen her til vi kommer oss ut. Her er jo fantastisk fint å være, men bading fra båten får avstå. Nu er jo vannet helt rent ser det ut før, men vi foretrekker det åpne havet og reiser opp til Grand Case i morra for soling, bading og god mat med vin. Apropos vin, så var jeg nede i kjelleren her en dag, og sjarken e jo lastet med vin ( måtte jo smøre opp vannlinja her i sommer ). Det e jo synd at Honeytitts ble liggende på St. Crox, ellers kunne vi sikkert ha blitt av med noe. Hvitvin på pappkartonger har jo ikke den helt lange lagringstid, med er fortsatt fult drikkbar. Selv om den ser mer ut som en burgunder. Inger savner alle vennene vi hadde rundt oss i fjor, og det gjør jo jeg også, men å komme tilbake hit, til en båt som er reingjort og i orden, så er resten rein ferie. Skrubba litt i vannlinja i dag, resten tar jeg når vi kommer ut og får bade. Er ikke mye grodd etter å ha ligget i ro i 5 måneder. Internett kommer og går, så dette sitter jeg bare og skriver mens jeg venter på at nettet skal stabilisere seg. Det begynner jo å bli noe sent her på fredagskvelden, så noen kobler seg sikkert ned slik at jeg får sendt denne mailen, men nu skal boka frem . Ha det.

Jeg glemte å si det, men temperaturen, som jeg var redd for skulle bli for varm, er helt fin, med kjølige netter og sol og varmt om dagen.

Det e lørdag og vi har fått nett igjen, så nu e det bare kos igjen.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/

 


Diary Entries