logo SY Sun Lady
Date: 16 Dec 2011 18:13:43
Title: tilbake på St. Martin

12. 12-2011. Vi kom i går og har fått vår første dag her på marinaen i Marrigot Bay.

Nu e den blå timen over, vi sitter om bord og har brukt den siste rest av dagslyset. Adventslyset her i Caribien er også fint. Etter hvert som lyset trekker vestover, blir himmelen lyseblå og horisonten går over i dyp brunrødfarge, som er fylt med mastreog seilbåter. Små stjerner dukker opp, før himmelen blir mørke blå og tilslutt forsvinner og man sitter igjen med en fantastisk stjernehimmel. Det er fullmåne nu og om en stund dukker den opp i øst går rett over hodene våre, før å gå ned i vest, og som dere kanskje forstår, så var det fantastisk deilig å komme ned hit igjen.

Temperaturen er helt grei, må være litt under 30, så det er ikke før varmt. Tørt og fint, med sol.

Båten har hatt en fin tid her på marinaen, ingen skader. Den lå slik den var forlatt for 5 måneder sia, og alle ting fungerer.

Må jo selvfølgelig  skrubbe teaken og vaske dekket, samt tre inn alle tau og seil igjen. Sola tar hart på alt av duk og tauverk, så alt var pakket ned, unntatt flagg og vimpeler, som er så slitt at de brekker opp til støv når en tar på dem, men vi har nye med.

St. Martin fremstår nu som den fantastiske plassen vi forlot i vår, og det var deilig å komme tilbake hit igjen.

Det har gått noen dager nu før vi kom på nett, båten e ship shape og alt e vell. Det er fantastisk å komme tilbake hit, det er som en vårdag heime. Det gror med aktivitet, seil og utstyr monteres opp igjen, lagunen er rein, men når vi kommer ut vet vi ikke. Brua er ute av drift, og vi er for dyp til å komme ut i Cole Bay, så vi får se når vi slepper ut.Anyway, det er fantastisk bra å være tilbake her.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/

 


Diary Entries