Dag 7 Azorene - Irland

Safari
Fri 4 Jun 2010 14:23
47:55.7N 010:58.05W (posisjon 1400 UTC)
 
GOD HELG alle sammen!!
Håper alt står bra til og at sommervarmen nytes til det fulle!
Ute på Atlanteren er det også sommervarme i dag, og endelig viser kong Neptun frem sitt vakre hjem fra sin beste side ;-)
Vi sitter i tskjorte og slikker sol (det er leeenge siden sist!), og skåler med en kald pils for å feire at det er helg, og at vi snart er fremme i Dublin. Vi regner med å ankomme søndag kveld eller mandag morgen, litt avhengig av farten vi har. Det er meldt lite vind og blir mest sannsynlig motorkjøring de siste dagene, så da peiser vi på mot mål!
 
Det er god stemning i alle båtene. Maggy V skåler med hvitvin og feirer bursdag ombord, Odin har snart sett igjennom alle filmene sine og nyter hjemmebakte boller, mens Safari ser frem mot Stifado til middag og underholding fra nabobåtene...
Vi skal nemlig straks sette igang årets Atlanterhavs Grand prix!! 
Maggy og Odin er blitt utfordret av Safari til å dikte og synge en Atlanterhavssang på vhf`en, som en del av årets "Atlanterhavsnøtter"!
Hver dag har Safari quizoppgaver og hodebry til de andre båtene. Makrell i tomat skulle være 1.premie til den båten med flest poeng ved ankomst Dublin, men nå har vi spist opp den siste boksen, hehe! Fristelsen ble for stor under frokosten i dag, så da får vi finne på en annen "gullmedalje" ;-)
 
Vi ønsker dere en kjempe fin helg, med masse sol og kos!
En god fredagsklem fra Safari med crew :-)