ARC 2009 Dag 5

Safari
Thu 26 Nov 2009 11:13
Dag nummer 5 over Atlanteren :-) Tiden flyr når man koser seg...
 
Jeg er blitt gjort oppmerksom på at de siste blogginnleggene har feil referansedato, noe som gjør at de er blitt lagt neders på siden vår. Dag1 - 4 av ARC`en 2009 skal ligge her et eller annet sted, dere må bare lete litt :-)
 
Vi har det bare bra ombord i dag også gitt!
Nå har vi seilt 600 nm og minimum 1/4 av seilasen mot St- Lucia! I dag skal vi feire første bursdagen ombord og trekke lapp om hvem som blir den heldige jubilanten som får kake, gave og skjemmes bort av de andre ;-) 
 
Lars skal barbere hodet til Vidar etterpå og plantene våre skal få sin første omgang med vann og jødning. Hehe, små gleder ombord ;-)
 
I går hadde vi Atlanterhavs pannekaker a la Jon til lunsj. De var nydelige kan dere tro!
Jon sine berømte Atlanterhavs pannekaker:
pannekakemiks
egg
kanel
fersk hakket mynteblader
jus av 1/2 sitron
blåbær syltetøy 
NAM NAM NAM 
 
Vi spiser VELDIG mye frukt og grønnsaker om dagen. Det er en utfordring å få i seg alle vitaminene før de blir dårlige og må kastes over bord. I dag blir det salat til lunsj og fruktsalat til dessert ;-)
Heldigvis holder eplene, kålen, agurkene og mangoene seg veldig godt, slik at vi har litt grønt helt mot slutten. Vi har jo endel bønner og diverse på boks også, men det smaker jo ikke det samme som ferske deilige grønnsaker!
 
Vi ønsker dere alle en kjempe fin torsdag! Nå nærmer det seg helg og første advent, så koselig ;-) Nyt førjulstiden og vinterland, det har så absolutt sin sjarm!
Her er det forresten sol, rundt 30 grader, 3 meter bølger (humpetitten) og 15-20knop vind. Bra forhold for å komme seg fremover og kose seg med andre ord :-)
 
Klemmer fra Jon, Vidar, Lars og Cecilie