ARC 2009 - dag 17

Safari
Tue 8 Dec 2009 13:46
Hei på dere ;-)
 
Hurra!! Vi har seila 2550 nautiske mil og har BARE 230 igjen!!
Nå er vi så nære mål at stemninga er til å ta og føle på i Safari :-)
Vi har god driv og glir over 4-5 meter høye bølgetopper med 7-8 knop. Det er nydelig vær i dag med skyfri himmel og glitring i det store majestetsike Atlanterhavet! Oj som vi koser oss :-)
 
Beregnet ankomst i Rodney Bay er rundt midnatt til torsdag UTC-tid, det vil si ca 1900 lokal tid St. Lucia. Vi håper å få med oss velkomstfesten på kvelden, men det spørs bare hvor lenge vi holder ut etter "maraton seilinga", hehe...
 
I går kveld var det Jon sin tur til å håve inn storfangsten. Han fikk en pen dorado på 5kg på kroken. Ti minutter etter at fangsten var trygt ombord og skjenka til døden med rum, beit det jaggu på igjen... Vidar sveivet inn kompisen på samme stolte 5kg! Nå er kjøleboksen full av nydelig fersk middag i mange dager fremover...
I kveld skal vi ha en liten "avsluttingsmiddag" med sjampis og eplekake til dessert. Safari er et godt hjem :-)
 
Basil, mynte og rosmary er i beste velbefinnende og stor-trives ombord! Vidar steller så pent med de og vi har oppkalt de fire plantene etter våre elskede mødre :-) Takk for at dere har vært til stede på turen og passet så godt på oss, mamma-Lisa, mamma-Gunvor, mamma-Greta og mamma-Anne Helene :-)
 
God klem til dere alle fra oss!
En ekstra god klem til mammaene og pappaene våre, som har støttet oss og motivert oss på turen! :-)
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image