Canary Islands - here we come! 30:05.48N 015:53.62W

Safari
Sat 17 Oct 2009 19:57

30:05.48N 015:53.62W

www.sailing-safari.com

God lørdagskveld i stua :-) Håper alt står bra til hjemme! Vi hører det er på tide å fyre i peisen og kose seg inne under et varmt pledd med en god kopp i handa. Det høres koselig ut! :-)

Alt er bare bra med oss! Nå er vi på vei fra Selvagem Grande (en naturreservat øy som hører til Madeira gruppen). Vi har lagt på anker i en liten bukt her i hele dag og skal nå seile videre mot Tenerife over natten. Det er meldt rolig fint vær og vi har fått sovet ut, spist godt og snorklet i krystall klart vann i dag (man kunne se bunn på 20 meter!) :-) Moro var det også at vi lå fire norske båter side om side på svai i samme bukta, midt ute i Atlanteren :-) Hehe! Og like før vi dro, kom det jammen en svenske også... Verden er ikke så stor og det er veldig hyggelig å bli kjent med likesinnede på tur hjemmefra.

Det ser ut til at Robert vender snuten hjem om noen få dager. Savnet etter guttene begynner å bli stort og han gleder seg veldig til å dele ut gode klemmer når han lander på norsk jord igjen :-) Fire uker ned - fire timer hjem... Vi kommer til å savne Robert veldig ombord!! Han har vært en stor ressurs, hyggelig selskap og spredt godt humør på hele turen. Håper å få se han på en annen etappe i løpet av året kanskje..? :-)

Safari blir nå "hjem for to" igjen for et par uker, før vi får gledelig besøk av mamma og pappa Eriksen i begynnelsen av november. Kan nesten ikke vente! :-)

I morgen har skipper`n bursdag, og da blir det fest ombord!! :-) Ballongene ligger klare, flagget skal heises og det blir kake når vi kommer i havn i morgen kveld... Verdens beste skipper fortjener selvfølgelig masse ekstra kos og stell på dagen sin. HURRA!

God hilsen fra bøljan blå