Dag 17 mot Azorene!!

Safari
Sat 22 May 2010 12:17
*God lørdag*
 
Dette er en lørdag som kommer høyt opp på favoritt listen ombord! 130nm igjen til mål (under et døgn), strålende sol, litt varmere (!) og god stemning ombord :-) Kan man bedre ha det...
 
Vi har begynt å snu døgnet for å tilpasse oss Azorene, og nå er ikke klokka 8 på morningen lenger, men 1200 og lunsj tid :-) Vi ligger kun 2 timer bak dere, noe som tyder på at vi nærmer oss Norge!
 
Nattevaktene går som smurt ombord. Vi har "flyttet" bakvakta ned i seng og får dermed 6 timer søvn og 3 timer vakt per natt nå. Det har vært rolige fine netter de siste dagene, og ikke noe problem å være alene på vakt. Vi sitter i kjeledressen med redningsvest og sikkerhetsline å hører på Radioresepsjonen, og innimellom sveiver vi litt på vinsjen for å optimalisere seila. Det har vært stjerneklart og flott måneskinn de siste nettene og delfinene spretter rundt i morillen i vannskorpa. En idyllisk tid på døgnet!
 
I kveld skal vi bake pizza og ha en liten filmoppvisning... Det jobbes iherdig med en filmsnutt om kryssingen ombord, og jeg håper å få den klar slik at den kan legges ut på hjemmsiden i løpet av et par dager... Masse fine bilder kommer også når vi får nett igjen :-)
 
Odin er i mål, Maggy og Safari ankommer Horta i løpet av et døgn og Cantare jentene skal vi heie i mål utover i neste uke!
Den beste tiden av en kryssing, er når man nærmer seg land!
 
Vi ønsker dere en super lørdag!!
Klem fra Bjørn, Lars & Cecilie