Dag 2 Azorene - Irland

Safari
Sun 30 May 2010 12:32
39:38.3N 024:28.82W (posisjon 1200 UTC)
 
Hei!
 
God søndag alle sammen :-)
Søndags-stemningen ombord i Safari er på topp, men vi er litt slitne etter en natt med mye vind og sjø (stiv kuling, 3 - 4 m bølger og klissvåt sovepose)... 
Allikevel er vi super fornøyd med første døgn av seilasen, da vi gjør utrolig god fart og har unnagjort 200 nm av etappen som er på ca 1200 tilsammen!
Odin og Maggy ligger et par mil foran oss og vi er rett som det er på vhf med hverandre, veldig hyggelig. I går startet vi med "Atlanterhavsnøtter" fra Safari, og Maggy leder 1-0 over Odin :-) Det vanker fin premie i Dublin, til den av båtene som vinner "nøttene"... Safari skal MULIGENS ofre en makrell i tomat boks til vinner`n ;-) Finnes det egentlig noen bedre premie, I don`t think so!
 
Vi er VELDIG takknemlig for alle godsakene Glen hadde med fra familien! Spekeskinke, blader (beste underholdninga min kjære svigerinne!), makrell i tomat, leverpostei, brunost og kaviar i massevis. Det er rene festen ombord hver gang vi spiser og i går ble det leverpostei til frokost, makrell i tomat til lunsj, brunost til kaffen og kaviar til kvelds, hehe :-) Nå står skipper`n og skjærer spekeskinke og vi er som små barn som venter på gaver på julaften. TUSEN TAKK!!!
 
Vi har hatt besøk av godt over hundre delfiner det siste døgnet (!!) - og hold dere fast - vi har sett tre hval!!! Endelig :-) Suveren underholdning! Vi prøver å få tatt bilder av de store dyrene, men de har til nå vært litt for kjappe med å dykke ned på dypet igjen... Vi tror forresten også at vi kræsjet med en hval i natt, i skutesia på styrbord side. Pluselig, i vaktskifte mellom meg og Glen, dunket det til i siden. Vi så ingenting, og båt og alle ombord er heldigvis like hele! Det er spennede, og litt skummelt, å vite at hvalene er under oss rett som det er, på opp til 25 meter ;-)
 
Nå har jeg fått smake på skinka... Helt NYDELIG!!! Klarer ikke å stoppe å spise :-)
Vi høres mer i morgen, jeg har mer enn nok med å få i meg skinka jeg nå, hihi...
 
Guttene hilser så masse, klem fra Cecilie, Glen og Lars!