ARC 2009 - dag 14

Safari
Sat 5 Dec 2009 20:16
God lørdagskveld store og små :-)
 
Ombord i Safari er alt bare bra!
Vi har hatt en rolig dag med få begivenheter...
Det mest spennende var vel når jeg og Vidar hadde SPA tidligere i dag og tok pedicure og manicure ;-) Hehe...
 
Det har vært stekende hett i sola i dag og vi er litt røde på nesetippen alle mann. Vi har hatt noen timer med nesten vindstille, men på ettermiddagen dro det seg opp og nå har vi 15-20 knop. Fin seilvind og vi suser avgårde i 8-9 knop igjen. Det er noen dager siden sist vi hadde så god driv. Deilig å se at vi kommer nærmere og nærmere mot mål :-)
 
Jeg har nettopp laget pizza, så nå skal vi ha litt lørdags kos sammen før natteskifta begynner. Vidar og Jon har første skift fra 2200-0300, og jeg og Lars fra 0300-0800. Vi opererer fremdeles med UTC ombord (en time før norge) pga at vi er gjennom flere tidssoner på turen, og rapporteringer til ARC`en, samt værmeldinger bruker denne tiden...
 
Vi håper dere får en fin lørdagskveld!
 
Mange gode klemmer fra Jon, Vidar, Lars og Cecilie