Problemer med satelitt tlf tilkobling til pc

Safari
Tue 11 May 2010 19:52
Hei!
 
Vi har litt problemer med å få tilkoblet sat.telefonen til pc`en nå. Det ser ut til at USB porten har fått en liten skade, noe som fører til at det ikke alltid blir sammenkobling slik at vi får lastet opp og ned mail. Etter å ha prøvd en del ganger, har vi endelig fått det til med litt lectra spray, pinsett og kulepenn som holder USB kabelen i vinkel... Dette ser ut til å funke foreløpig, men vi vil at dere skal være klar over at dette kan by på problemer senere på turen. Vi er da å treffe på satelitt telefonen, og vil ta kontakt med Hella for posisjonsrapport og Frivind for værmld via telefonen, men vi får i så fall dessverre ikke skrevet blogg. Vi håper at "nødløsningen" funker til vi er i havn :-)
 
PS. Været er fremdeles fint og vi skuer mot horisonten for å se om vi kan få øye på fronten. Den er foreløpig ikke i sikte. Vi håper derfor at vi har hatt litt ekstra "Safari-lykke" ombord og at den har passert oss :-) Skal oppdatere dere i morgen...
Uansett så er vi godt forberedt og etter værmelding fra Mads (Frivind) ser det ikke ut til å bli altfor ille. 20-25 knop vind, byger med fare for mer vind. Det klarer vi fint i noen timer :-)
 
God kveld til dere!
 
*Safari-gjengen*