ARC 2009 - dag 10 del 2

Safari
Tue 1 Dec 2009 17:22
Hei igjen :-)
 
Jeg la merke til at det er registrert feil dato på blogginnlegget tidligere i dag. Dermed ligger dagens innlegg på bunnen av siden igjen tenker jeg, så vet dere det ;-)
 
Ellers er det bare fryd og gammen ombord! Vi har byttet på å rore alle fire i dag og synes det er kjempe gøy! Det er ikke mulig å kjøre autopilot når det er en del sjø, så "Raymond" har fått hvile i dag. Alle har fått kjenne på følelsen av å være i ett med Safari og surfe avgårde på bølgetoppene med fart godt over 10 knop. Lars hadde 12,4 knop en periode og tittet på meg og sa "dette er et skikkelig adrenalin-kick, men jeg liker det best når vi ligger på rundt 7 knop jeg" ;-) En ansvarlig skipper som foretrekker trygge forhold ombord, det er godt det!
 
Vi har nydelig vær! Jeg og Vidar spiser gulrøtter for harde livet for å bli ekstra brune til vi kommer i land, hihi. Lars sier han ikke trenger, for han mener han er like brun som innredninga. Jeg vet ikke det helt men... Jeg og Lars har konkurrert om å være brunest siden vi dro hjemmefra og jeg må nok se meg slått... Men det er litt juks, for jeg mener bestemt at han får en ekstra effekt av gullhåra han har på kroppen (synsbedrag)! Han er ikke enig ;-)
 
Nå skal vi spise deilig fiskemiddag igjen og avslutte med kake for å feire denne store dagen! Lars har Atlanterhavs bursdag og blir tenåring igjen, vi er halvveis på vei mot KARIBIA og det er fullmåne i natt! Dette blir nok en 1. desember vi kommer til å huske for livet!
 
Gode tanker og klemmer fra det wanne-be solbrune crewet i Safari