ARC 2009 - dag 12

Safari
Thu 3 Dec 2009 13:57
God 3. desember :-)
 
Lillebror har bursdag!! HURRA for deg vennen. Tenk at du er blitt 20 år, du som akkurat var så liten at du fikk plass i dukkevogna mi ;-) Vi tenker på deg og sender mange store bursdagsklemmer og gode ønskninger for dagen din!
Gleder oss MASSE til å se deg 2. januar, da skal vi ta en liten forsinket bursdagsfest og du skal få verdens største klem! Veldig glad i deg! PS. Håper eksamen gikk bra!!!
 
Alt er fryd og gammen ombord :-) Sjøen er fremdeles rolig og vinden har løyet nesten litt for mye... Vi har hatt 5-10 knop vind gjennom natten og for første gang på turen kunne vi sitte i hver vår "sofa" og lese bok i måneskinnet. Hvis forholdene holder seg utover, blir det film på neste nattevakt. Jon hadde ambisjon om å ha med prosjektor og spille gitarhero på storseilet i rolige forhold, men jeg tror vi nøyer oss med laptopen i kveld :-)
 
Gårdagens middag var nyyyydelig!!!! Fiskemiddager i land kommer aldri til å bli det samme etter denne turen :-) Jeg skrev tidligere i uken at vi ønsket fisk til frokost, lunsj og middag - ønsket er oppfylt! I går hadde vi som nevnt grillet tunfisk og dorado til middag, frokosten i dag bestod av tunfisk og egg på brødskiva og til lunsj blir det tunfisk-salat, hehe :-) 
 
Jeg har fått tips om å være litt mer presis når det gjelder linkene til ARC sine hjemmesider. Beklager hvis det har vært vanskelig å finne frem til bilder som vi legger ut på bloggen der... Jeg tror det skal gå lettere hvis dere benytter denne linken:   
 
Dere kan også gå inn på http://seilmagasinet.no<http://seilmagasinet.no/ for å følge med på seilasen og andre norske ARC båter :-)
 
Tusen takk for tipset pappa!! Hva skulle vi gjort uten deg :-)
 
Nå skal vi ha stor-rengjøring ombord, så jeg får nesten avslutte! Vi må passe på å stelle litt med Safari når det er rolige forhold :-)
Ønsker dere en fin dag! Kjør pent på glatta!!
 
Klemmer fra Cecilie, Lars, Vidar , Jon og (en snart skinnende ren) Safari