ARC 2009 - dag 16

Safari
Mon 7 Dec 2009 18:46
Hei på dere :-)
 
Nå er det bare 350nm igjen til målstreken!!
Om ca to døgn seiler vi inn til Rodney Bay og skal sprute sjampis i hele skuta! :-)Vidar skal kysse bakken og drømmer om en fet burger, jeg skal ta en lang dusj og SPA (manicure, pedicure, massasje og voks, gleder meg som en unge)! Lars skal sove som en baby uten at noen vekker ham med "Lars, det er tid for vaktskifte", og Jon skal bestille en stor is. Som vi gleder oss!!!
Det har vært en fantastisk og laaang tur over ;-)
 
Stemninga er fremdeles på topp ombord, men vi må innrømme at vi har begynt å telle ned timer nå, hihi... Vi er alle glade for at det har vært såpass gode forhold i år, at det ser ut som vi klarer det på 17-18 døgn. Vi hadde som mål å komme under 20 døgn, så vi er veldig fornøyd!
 
Det blir varmere og varmere for hver dag som går og bøttene fylles opp titt og ofte for avkjøling på dekk. Etter en skylling er det et lag med salt på kroppen. Naturlig peeling :-)

I dag har Vidar og jeg Atlanterhavs bursdag! Vi skal feire dobbelt 35-års lag ombord. Møtes sånn ca på midten ;-)
Det ryktes om sjampis og gele med hjemmelaget vaniljesaus, nam nam...
Som innkjøper av proviant ombord, vet jeg sannelig hva gavene er også.
Vidar var så misunnerlig på hårfjerningskremen min i Las Palmas, at han får en egen ekte manne-hårfjerningskrem! Og ettersom det er dobbelbursdag (og jeg er tom for hårfjerningskrem), så får sannelig jeg en også :-) Kjekt med bursdag!
Gleder meg til å se gutta gå berserk med kremen - det er nemlig ikke sååå mye å gjøre her ute... Av erfaring frykter jeg derfor en eller annen form for hårfjerningskrem-krig i morgen :-) Men, det skal dere få høre mer om i morgen...
 
Håper dere har hatt en god mandag og er klare for en ny og herlig uke :-) Regner med at det står julegave-shopping på lista til mange og enhver i disse dager. Det er så koselig! Husk å ikke stresse, men nyt førjulstiden sammen med venner og familie! Vi savner dere og gleder oss til en lenger prat på telefonen når vi kommer i land :-)
 
Varm hilsen fra Safari