Dag 4 Azorene - Irland

Safari
Tue 1 Jun 2010 12:57
41:26.2N 017:59.34W (posisjon 1200 UTC)
 
Hei igjen :-)
 
Håper alt står bra til med dere!
Vi hører rykter om sommer og sol hjemme?! Jungeltelegrafen her ute er kjapp - og vi har elefantører når noen har nyheter fra hjemlandet ;-) Vi unner dere SOMMER i lange tider, og krysser fingrene for at det hoder seg til vi seiler opp Glomma!
 
Ombord i Safari er alt bare bra. Tiden fylles med KK, Henne, Camille, Vg, filmer, seil-trimming (en sjelden gang), smykke-design, vedlikehold av båt og seil, matlaging, baking, oppvask, quiz, kryssord og Safari`s Atlanterhavsnøtter. Maggy leder med 3 - 1 over Odin - foreløpig... Vi har lovet STOR-premie til vinneren i Dublin, og det ser ut til at den ene makrell i tomat boksen vår må ofres :-( 
 
Vi har kjørt motor siden klokken 1230 i går, da det har vært for lite vind til å få seilene til å stå... Litt deilig en gang i blant å ha "motorbåt" hvor man kan se på film, gjøre gymnastikk og holde på i byssa uten at ting flyr rundt :-) Det er rolig sjø nå, med behagelige dønninger på 2-3 meter.
 
Vi holder følge med Maggy V og Odin og justerer fart etter hverandre. Nå er motorkjøring byttet ut med seil, og vi dupper avgårde med Odin ved vår side. Vi venter på Maggy som er litt bak oss...Vi er spente på dagens melding angående mer vind!
 
Glen vil gjerne få sende en ekstra hilsen til sin kjære familie, sine venner og gode kollegaer. Håper alt er bra med dere, og at dere nyter den norske våren! Jeg har det helt topp ombord, storkoser meg og nyter hvert sekund av opplevelsen!
Ønsker dere alle en kjempe fin tirsdag! Vi sees igjen om noen uker :-)
Hilsen Glen
 
Hvis min gullige lillebror Andreas og nydelige venninne Maren ser dette innlegget - kan dere sende meg en mail da, slik at jeg får adressen deres? Send til safari {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com
Jeg har ikke lagret mailene deres på denne pc`en skjønner dere...
 
Pass god på hverandre og kos dere!! Vi høres igjen i morgen :-)
 
Cecilie