Dag 1 Azorene - Irland

Safari
Sat 29 May 2010 12:25
38:50.3N 028:03.11W (posisjon 1200 UTC)
 
Hei :-)
 
Da var vi på`n igjen!
Siste etappe i Atlanterhavet... Det er litt uvirkelig og vemodig, men skal jaggu bli godt å komme "hjem" til Nordsjøen også ;-)
 
Det er god stemning ombord og Glen er et supert tilskudd til Safari crewet. Vi er så glad for å ha fått han ombord! Takk for at vi får låne han Mona - du kan få låne "min" når vi kommer hjem, hihi ;-)
 
Vi var oppe klokken fem i morres og lagde mat, fylte vann, samt gjorde siste forberedelser for seilasen. Det var mange trøtte ansikter på brygga og i båtene, hehe. Alan og Tom fra Starfire, Katrin, Emelie og Maria fra Cantare og Kristoffer fra nabobåten kom og vinket oss farvel. Tusen takk for koselig avskjed, vi gleder oss VELDIG til å sees hjemme i sommer. Ønsker dere alt godt for videre seilas og pass godt på hverandre!! 
 
40-50 delfiner har allerede møtt oss og vi holder følge med Odin og Maggy V.
Vi har ikke opplevd noe særlige squals enda (sterke vindbyger) som vi ble advart mot, men tar forhåndsregler ved seilføring allikevel... Storseilet er godt revet og vi har nettopp satt opp genuaen i stede for hardværsfokket. Det blåste opp til 30 knop mellom øyene, men nå ser det ut til å ha roet seg litt.
 
Vi ønsker dere en riktig god lørdag og vi høres igjen i morgen formiddag :-)
 
Atlanterhavs-klem fra Cecilie, Glen og Lars