Dag 13 mot Azorene

Safari
Tue 18 May 2010 12:21
33:53.24N 042:01.77W (posisjon 1200 UTC)
 
 
 
Hei hei alle sammen!
 
I dag er det en del rotete sjø utpå her, så dagens melding blir ikke av de lengste, for å si det sånn ;-) Blir fort uggen under dekk når innvollene blir dratt fra ene sia til den andre og opp og ned, rett som det er...
Bortsatt fra litt masete bølgemønster og et par regnskurer i natt, er alt bare bra ombord i Safari. Vi nærmer oss Azorene dag for dag og har nå ca 650 nm igjen!! Hipp hurra!!
 
Håper dere hadde en fin nasjonaldag i går. Vi avsluttet festdagen med allsang og gitar-spill i solnedgangen :-) Jeg øver på et par sanger på gitaren, men nå var det så lenge siden jeg hadde spilt at jeg hadde glemt alle grepa. Heldigvis kunne både Lars og Bjørn friske opp minnet mitt, og til og med slå av en liten trall hver på gitaren. De var så flinke atte. Heidi sendte oss noen sanger, med grep, på mail før vi dro fra St.Maartin, så vi fikk prøvd oss på både "Let it be", " Kjærlighetsvisa", "Fredrikstad-sangen" og "jenter" i går :-) Vakkert kan dere tro!
Når jeg setter i gang skal vi være glade for at det ikke er noen nabo som kan sende inn klage her ute... Hehe, gutta er søte og synes jeg er "flink som prøver" ;-) 
 
Dagen startet med en nydelig bacon frokost i morres, deretter kaffe og "kontorarbeid" for min del... Blogginnlegg og posisjonsrapporter :-) Bjørn sitter ute og følger med på seila (vi seiler fort!), og Lars har endelig funnet senga etter et langt natteskift...
Og sånn går no dagan på Atlanter`n :-)
Vi regner ca 4 dager til mål og håper å være inne på lørdagen en eller annen gang! Da blir det rett på "Peter`s" - en kjent seilerpub på Azorene, hvor alle Atlanterhavs krysserne møtes for å feire sine vellykkede overfarter. SKÅL for snart vel-overstått Atlanterhavskryssing, og ikke minst, kjære gode lillebror Henrik som fyller år i dag!!!
 
Klemmer fra Safari