ARC 2009 - dag 13

Safari
Fri 4 Dec 2009 18:40
Happy friday!! :-)
Endelig helg og fredag folkens...
Det betyr fri og kos for dere - en dag nærmere mål for oss!
 
Vi har seilt 1940 nm og har ca 800 nm igjen. Det nærmer seg!! Vi beregner ankomst St. Lucia natt til torsdag. Da har vi vært på sjøen i 17,5 dager. Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle oppleve, men for et fantastisk eventyr det er!
 
Det er veldig varmt om dagen... 30-35 grader i skyggen (som vi har veldig lite av i Safari) og over 25 grader i vannet! Nydelig, men det er godt å kunne helle en bøtte vann over hodet med jevne mellomrom. Vi er veldig fristet til å ta en dukkert, men med tanken på hai-ryktene som har virret de siste dagene, holder vi oss trygt ombord ;-)
 
Det er fremdeles forholdsvis lite vind i seilingsområdet, med innslag av noen lokale vind- og regn byger på natten. Vi har allikevel god driv i skuta og holder fart mellom 6-7 knop i gjennomsnitt. Det er veldig bra når det blåser 8-12 knop! Vi følger med som falker på de andre ARC deltagerne i gruppa vår og plotter inn posisjoner på verdenskartet som henger på veggen. Det er alltid ekstra spennende ombord når resultatene kommer på ettermiddagen :-)
Det ser ut til at alle sliter med lite vind og vi er fremdeles en ganske samlet gjeng her ute. Vi gleder oss veldig til å se alle igjen og feire til langt på natt neste uke en eller annen gang :-)
 
Håper dere får en herlig helg!
VI høres i morgen :-)
 
Stor klem fra Safari-gjengen