Dag 3 Azorene - Irland

Safari
Mon 31 May 2010 12:44
40:17.8N 020:52.25W (posisjon 1200 UTC)
 
Hei :-)
 
Nå har vi nettopp kost oss med nydelig Atlanterhavs-frokost; spekeskinke og eggerøre, NAM NAM!! Vi klarer fremdeles ikke å stoppe og spise skinka som svigermor sendte med, tusen takk Gunvor :-)
 
Safari suser avgårde og vi har lagt bak oss 377 nm i dette øyeblikk!! Vi har hatt litt mindre vind de siste 12 timene, det er deilig... Nå har vi en veldig behagelig seilas, med full seilføring, og gjør 6,5-7,5 knop.
I hele går gjorde vi rundt 8 knop, da var det litt mer vind...
 
Safari seiler side om side med Odin, mens Maggy V ligger noe lenger foran. Alle tre båtene er fremdeles innenfor vhf rekkevidde og det blir en del "koseprat" i løpet av dagen. Hvis forholdene holder seg sånn som de er nå, utover kvelden og natten, blir det filmkveld ombord hos alle tre :-) 
 
Det er overskyet, fin temeratur og ingen regnbyger så langt, tvi tvi!
Om natten er det fuktig og kaldt, så da pakker "bakvakta" seg inn i soveposen, mens rorvakta ser ut som en sumobryter med flyte- og varmedress på seg, hehe... Vi har veldig godt sovehjerte alle sammen, og dagene flyr avgårde når 50% av tiden tilbringes med dyna godt oppunder nesetippen ;-)
 
Glen har hatt med seg masse ny musikk til oss, og etter at Lars byttet høytalere i cockpit på St.Martin, er det rene disco-klubben ombord. Veldig god stemning i Safari når den nye CC Cowboys plata settes på, og den norske sommerfølelsen kommer sigende! Vi gleder oss til Månefestivalen og håper å kunne samle en stoooor gjeng i Safari denne helgen ;-)
 
Dagene flyr avgårde og vi er overrasket over at det er dag nr 3 allerede! :-)
Delfinene kommer på besøk rett som det er, og Glen har dinglet med beina i bauen og beundret vennen våre ved flere anledninger. Vi har ikke sett noe mer hval enda, men i går så Lars en stor skilpadde (1,5 meter)!
 
Vi har veldig godt selskap i hverandre og skravla går i ett. Glen oppdaterer oss om alt som har skjedd hjemme, og vi vil benytte anledningen til å gratulerer Mona så mye med kjøp av leilighet, Kenneth og Jennie med bebisen som snart kommer og Gunvor med nytt salongbord, hehe :-) Vi gleder oss til å komme på besøk i leiligheten, kose med bebisen og spise Gunvors hjemmelagde kaker på det nye stuebordet :-)
 
Nå skal jeg straks sende skipper`n i seng og sette meg ut i "leveggen" og lese Henne, KK og VG - kan man bedre ha det?? Neppe ;-)
God start på uka ønsker vi dere alle sammen! Høres igjen i morgen...
 
Klem fra Cec og gutta