Britannia Bay, Mustique

Sailabout.no
Thu 4 Jan 2007 01:35
Date: 03 Jan 2007 12:00 GMT
Lat: 12:52.60N Lon: 61:11.00W
 
Mustique er en helt spesiell øy, privat eiet og utviklet med feriehus for de aller, aller rikeste. Ingen masseturisme, ingen cruisebåter og knapt lokale innbygere. 34 bøyer er lagt ut for besøkende yachter. Fantastisk klart vann, korallhvite strender og dresserte palmer langs strendene. Det er kun noen få enkle butikker, restautanter og hoteller av det stilige slaget. Dette var et sted helt i familiens smak. Det mest spennende er selvfølgelig alle kjendisene som har feriehus her. Til tross for at vi rett som det er har lest Se og Hør er vi litt dårlige på internasjonale mega stjerner. Derfor er det ganske irriterende å gå rundt her å smile og hilse til forbipasserende uten å ane om dette er noen vi burde ha gjennkjent. Vi svømte inn i dag morges og gikk en lang tur langs stranden. Jeg hadde håpet å se Raquel Welch stige opp av vannet, men vi måtte nøye oss med å ta bilder av oss selv under palmene. 
 
Vi ble tipset om at vi burde gå på Basils Bar for å treffe kjendisene, helst hver kveld, men spesielt på onsdager da det er grillaften og Mike Jagger var ventet. Vi var noen turer innom Basil's og så på menyen - og prisene, og fant ut at selv om det er onsdag fikk vi nøye oss med en lunsj. Og gjett hvem som dukket opp og satte seg ned med oss mens vi satt å spiste Basil's burger og Cesars salad? Nei, hverken Mick, Bianca Jagger eller Bryan Adams, men Nigel og Rønnaug fra Nano, en annen norsk langtur seiler. Men en nesten kjendis traff vi, broren til Tommy Hillfiger! 
 
(HF trodde forøvrig at han traff svigemoren til Mick og Biancas eldste datter, naboen til David Bowie, gartneren til Princess Margaret og julenissen til Peter Lynch (fra Merill Lynch). Det kan muligens ha vært noen helt andre, men nissen var ikke til å ta feil av.)