Siste forbredelser

Sailabout.no
Sun 26 Nov 2006 11:37
Date: 26 Nov 2006 13:00 GMT
Lat: 28:07.73N Lon: 15:25:58W
Utseilt distanse siste døgn: nm
restdistanse til St Luccia: ?? nm
 
Siste forberedelser før vi drar. Et par ting ble gjort i siste liten, vi fant ut at hvis vi sagde opp bunnen av skapet foran, kunne få utnyttet enda et par cm med plass, så dette ble gjort i går natt. Ellers så har vi vært gjennom div sikkerhets kurs og fått se hvordan man blåser opp en flåte, og stiger om bord i denne fra vannet og hvor utrolig trangt det er oppe disse flåtene. Vi fikk også se en redningsaksjon med redningshellkopter. Ellers så går starten om litt under en time, og vi kommer til å legge opp daglige logger under overfarten, kanskje noen bilder også, hvis dette ikke tar alt for lang tid.
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image