Nederland.

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Wed 29 Jun 2011 16:49
53.21.881n 005.13.527e
 
 Nå har vi ikke fått ut noe på bloggen vår på en stund så vi legger snart ut en grov oppsummering av hvor vi har seilt. Jazz ligger nå I Mandal.
 
Etter å ha forsert oss oppover franskekysten via Dunkerque gikk seilasen videre mot Den Helder og nå Terschelling. Det ble mye vind fra Dunkerque vindmåleren lå i timene etter avgang stort sett rund 30 knop. Det er jo et grunnt farvann så det var krapp sjø men ellers ok. Rimelig mye trafikk. Det  hyggelig var at vi etter en stund fikk inn Jolly Sailor og Oda på VHf. Dette er jo båter som vi på en måte hadde tatt farvel med. Det var så godt å hilse på de i havnen i Den Helder. Ser ut som om vi kommer til å seile sammen en stund. Vi er mektig glad for det.
 
Ombord synes vi turen mot Norge går utrolig treigt, det er mye vær, vind , strøm og tidevann. Alt skal tas hensyn til. Turen er ikke jo ikke  lenger noe ferie men kun en jobb for å komme hjem. Hvem skulle tro det ?
 Men vi ser nå at målet er rett rund neste nes.
Alt vel
 
Jazz