Lanzarote - Marina Rubicon

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Mon 27 Sep 2010 18:43
Kanskje på tide med noen ord?
 
Ombord på Jazz har vi slitt litt med sykdom så blogg og bilder har nok ikke stått så høyt på pri.listen. Men nå går ting så meget bedre så vi kommer nok i havn.
 
Turen fra Madeira ble egentlig en flott tur med fine vindforhold og til tider fin fart i båten. Vi hadde våre venner delfinene på besøk, blekksprut på dekk og null fisk på kroken. Alt ved det normale.
Seilasen er på natten nå mild og fin, himmelen er høy og stjernene mange.
Som nevnt var seilasen fin sett bort fra siste natt da Lisbeth fikk merke at kroppen hadde fått en infeksjon og ble ganske dårligSykt smilefjes Uttrykksikon. Bedre ble det ikke da også skipperen ble satt  ut av pga. smerter på det evindelige styrbordøye. Da ble det skipperen på dørken  og stuerten på benken i cocpite. Ikke så hyggelig  når båten dundrer avgårde i mørket. Men , men slik kan hende. Alt går seg til.
Lisbeth har nå gått til behandlig på Lanzarote og er på bedringens vei. Pernille tok som vanlig alt på en fenomenal måte. Hun beste mannskap man kan tenke seg.
 
Etter overfarten fra Madeira ankret vi opp ved den lille øyen Isla Graciosa. Her ble vi et døgn. På grunn av forholdene ombord var vi ikke i land men mitt inntrykk var en flott strand, klart vann og ganske øde.
Neste stopp ble marinaen i Puerta Calero,, flott marina men dyr og litt kjedelig område. Langt til strender. men hyggelig betjening i marinaen. Vi bestemte oss for å seile til Marina Rubicon der det var lege i marinaen .
 
Marina Rubicon er flott, god sørvis rimelig og hyggelig. Her har vi alt vi trenger. Hadde nok i ettertid seilt direkte hit fra Madeire. Her blir vi liggende til skipperen har fått orden på synet. Bom basta.Nerdefjes Uttrykksikon
 
Andre norske båter i havnen er Jolly Sailor , Zita og Oda.
 
 
jazz
Besøk ombord. Conrad fra Haugesund også på ferie. Endte tragisk
På vei på østkysten mot Marina Calero
Marina Rubicon Lanzarote
Marina Rubicon Lanzarote
Marina Rubicon Lanzarote. Deilig med basseng
Marina Rubicon Lanzarote. Pernille sin favoritt varmpannekakemedsjokoladeogis sjappe
Strand like ved marinaen
Herlig
Hallo dere