British Virgin Islands

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Sat 2 Apr 2011 14:11
18.30.144n 64.21.815w
 
Seilasen fra St Martin ble en plattlens seilas med i perioder for lite vind. Tross av dette fikk vi en seilas med stjerneklar himmel og lite sjø. Flott seilas.
 
BVI består av en god del øyer som vi nå kan seile mellom. Avstandene er små og vi seiler mer eller mindre innaskjærs. Vi har seilt korte etapper på rundt 7 til 10 nm. Vinden har vært mild og fin og vi har bare hatt en og annen liten regnbyge på natten.
Selv om det er masse båter her er det ikke noe plassmangel, man finner alltid en plass å ankre. Det er utrolig mange leiebåter her og det føles meget amerikansk her. Prisene er noe høyere enn lenger syd.
Bade og snorkle mulighetene er fantastiske, vi snorkler blandt et mylder av fisk, rokker, baracuda. Jeg har ikke sett hai når vi har snorklet med vi fikk sett en som kretset rundt Jolly Sailor da vi lå til ankers utenfor Spanish Town.
Det vi har opplevd av BVI hittil ville vi ikke vært uten, dette er et utrolig flott område med hyggelige og vennlige mennesker.
Tror det ligger ca. 10 norske båter i området.
Pernille har Pia fra Fanteliv på besøk noen dager,  de storkoser seg.
BVI er det siste stoppestedet før vi setter kursen mot Bermuda mellom 15/20 april og legger karibien bak oss for denne gang.
 
 
 
Marina Cay
Marina Cay
Marina Cay
Marina Cay.
Marina Cay
Grillkveld på stranden sammen med Serenity,Aries og Dina fra Os. Benures Bay . Norman Island
Kalde Heiniken i Benures Bay . Norman Island
Til ankers.Benures Bay . Norman Island