Cherbourg. Frankrike

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Mon 13 Jun 2011 11:04
49.38.717n 001.37.216w
 
 
Jazz ligger nå i Port Chantereyne i Cherbourg sammen med Jolly Sailor. Været er ikke det beste med mye vind og regn. Vinden skal løye litt ut på dagen men det dårlige været med regn vil forsette ut uken. En grå dag.
Er usikker på om vi skal seile videre i dag eller vente til i morgen. Er  veldig klar for å komme oss hjem men vi vil ikke seile oss ut i dårlig vær. Neste havm blir Boulogne.
 
Byen og havnen er et fint bekjentskap. Havnen er jo enorm, både marinaen og moloene som beskytter havnen.
Her er båtbutikk som har det meste, deilig. Kunne brukt timer i den butikken. Lørdag var vi ute sammen med Jolly Sailor og spiste middag på en artig og sjarmerende resturant. Spisested og butikk i ett. God mat og hyggelig kelner. Frankrike er jo et fantastisk land.
 
Alt vel
Jazz