Bequia - Tobago cays

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Thu 30 Dec 2010 22:44
12.39.911n 61.21.420w
 
Vi har nå seilt oss sydover fra Bequia og ligger nå på Tobago Cays.
 
Stine reiste hjem til Norge fra Admirality Bay på Bequia. Vi håper du koste deg ombord selv om vi fikk litt regn noen dager.
 
Fra Admirality Bay tok vi den lille turen ned til Friendship Bay hvor vi lå to dager. Fine havner begge to litt svell men ellers supert. Julaften ble jo litt spesiell og vi må nok innrømme at vi savnet den norske julen en smule, men bare en smule. Deilig å slippe det vannvittige tullete handlejaget hjemme. men familien og samværet på julaften savnet vi.
 
Jazz ligger nå på Tobago Cays hvor vi har det fantastisk. Stedet er utrolig vakkert. Dagene går med til bading,snorkling og soling. Det blåser endel har med det er jo ikke så rart vi ligger jo i havet med kun et rev rund oss.
Lisbeth har fått svømmehud mellom tærene, hun snorkler og snorkler. Det er jo så mye fint å se i det krystallklare vannet,masse fargerike fisk og skilpadder. Vannet holder over 30 grader, herlig.
 
I morgen tutler vi ned til Union Island sammen med noen andre norske båter for å feire nyttårsaften der.
Vi ønsker alle venner å familie godt nytt år.
 
Vi har ikke lagt inn noen bilder på siden vår  men dette kommer når vi får et godt nett. Nå har vi bare satelittelefonen.
 
Alt vel ombord
 
Vi lever som grever.
 
jazz