Figueira da foz - Nazare- Cascais

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Fri 27 Aug 2010 06:58
38.40.583n 009.19.068w
23 aug. 
Turen fra Figueira til Nazare ble en grei tur med litt kryss og deretter for motor.
Vi ankom Nazare tidlig på kvelden. Havnen var ikke noe spesiellt trivelig. marinaen ligger midt i en fiskehavn. Men vi ble tatt i mot av Mick som er havnegeneral og gav oss en plass. Vel fortøyd fikk vi besøk av imigrasjonsoffiser deretter bar det avgåre til tollkontor og innsjekking,
Tåken kom sigende og det ble meget fuktig både over og under le.( Fuktig luft).
 24 aug.
Fra Nazare til Cascais fikk vi en nydelig tur i sol men ingen eller lite vind. Vi er nå ankret opp utenfor marinaen i Cascais.
 
Er ikke mye som er  bedre enn å ligge på svai i en mild deilig kveldsbris, bare kjenne at varmen gjjør godt for både kropp og sjel, Se solen gå ned, månen opp. Vi lever som grever, for et liv. I morgen er det opp til morgenbad og nye opplevelser.
25 aug.
Opp tidlig.Stille stund i cocpiten sammen med min nydelige kone. Friele kaffe i koppen. Yes, man kan bli varm både i kroppen og i toppen,... dette blir garantert en flott dag.
Vi lettet anker og tutlet de 4-5 nm mot Yachting club Oeiras som skal være en fin marine noe som absolutt stemte. Marinaen ligger like ved innseilingen til Lisboa. Vi blir liggende her en dag eller 2  slik at vi får besøkt Lisboa før vi setter kursen mot Alvgarekysten. Tempen er ikke noe å klage på klokken er nå 1900  vi har 34 grader og ikke en tåkedott.
 
Alt vel ombord