Grenada - Myreau

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Thu 10 Feb 2011 21:48
12.39.071n 61.23.868w
 
Grenada.
 
En liten tillstandsraport fra oss på Jazz. Vi er fremdeles på Grenada i marina Port Louis.Etter noen flotte dager på Sandy Island seilte vi sørover til Pricly Bay hvor Jazz skulle på land å få litt stell,bunnsmøring m.mer.Deretter seilte vi til Hog Island hvor vi feiret Siri sin 50-års dag,(Rederinnen på Serenety) En flott dag med damenes Sjampanje lunch på Godot,og grilling på stranden.Mandag var Pernille og Ole Jakob med å seile Grenada sailing week med Godot .En Swan 66 fot fra Larvik, ( Skipper Pål Fevang) der de hadde to kjempegøye dager. I morgen seiler vi med våre gode venner på Serenety til Sandy Island igjen,og deretter skal vi se om vi får plass på Mustique for å overvære en blus konsert.Kan jo hende vi ser noen kjendiser der.Hvor vi seiler videre får vi se,men vi vil ha noen dager på Tobago Cays nydelig sted med muligheter for fantastisk snorkling med skillpadder og masse flott fisk(kan hende vi får se en hai) Masse tanker til familie og venner vi savner dere masse. Varme hilsner fra oss på Jazz.
 
Leser Zita denne bloggen ,som vi var så heldig å bli kjent med i Rubicon,vil vi sende en varm hilsen til Susann ,Martin ,Mathea og lille Tobias.
 
 
 
Myreau:
 
Fikk ikke sendt bloggen ut før nå 1002. Har seilt oss litt lenger nord ligger nå på Myrreau. Vi kom her i dag etter å ha ligget på været i Chatham Bay noen dager dette pga mye vind og regn. Ja dere leser riktig. Det regner endel mer her enn vi hadde trodd, godt vi tok med oss sidene til kalesjen. Man kan faktisk bli litt lei all vinden og regnet. I år har det vistnok vært mye mer enn normalt.
 
Planen videre er og seile nord over mot Martinique over helgen.
 
 
 
Jazz på land i Prickly Bay
Tur rundt på Grenada
Tur rundt på Grenada. Her er vi sammen med Eli Og Jo fra Jolly Sailor
Her lager de rom. Destilleriet så heller ut som en ruin, men rom laget de. Smakte helt pyton
PÅ toppen av Grenada. Her ligger vannforyningen til øyen. Vannet ligger i det som en gang var en vulkan
50 års dag. Jubilanten til venstre
Lokalt band.
Et lite familiebilde til dere hjemme
Jazz med storflagging .
Pernille pyntet til fest.
Pernille og Lasse klar for regatta på Godot
Klar for regatta
Ingen ting er så godt som en kos
Jeg har en plan skipper
God seilas
Regatta