Lanzarote

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Wed 6 Oct 2010 06:36
Jazz ligger fremdeles på Lanzarote nærmere bestemt marina Ribicon her har vi ligget i snart 14 dager og skippern er lei av havneligge.  Havnen er flott, strendene fine alle er hyggelige men nå vil vi videre. Føler meg l som en charterturist.  Nå vil jeg sette seil.
Så på onsdag setter vi seil og forflytter oss sydover langs Feuerteventura sammen med våre gode venner på Jolly Sailor. Planen er å ligge til ankers og kose oss.  Vi bli kun en dag eller to på Fuerteventura før vi seiler over til Gran Canaria. Her skal vi være i 2 uker før vi tar turen til Tenerife. hvor  vi får besøk hjemfra noe vi gleder oss til.
 
Ellers har vi fått orden på pcene når det gjelder å komme på nett. Når nett er tilgjengelig. Martin på Zita har ordnet pc til Pernille og Lisbeth og ikke minst klart å ordne opp i problemene med å bruk wl 400 antennen vår. NÅ FUNKER DET! Martin ordnet opp i tingene som jeg har rotet med i ukesvis. Takk skal du ha. Skam til Digital Yacht i England og forhandler i Norge.
 
Jazz er en godt utrustet båt ingen tvil om det men skipperen har savnet en ting, vindror. Med en liten besetning  vil et havari på autopilot bli svært slitsomt. Ja selv om vi hadde vært noen til ombord blir det lange vakter på roret om autopiloten skulle bli defekt. (1000nm igjen)I tillegg vil vindroret også kunne fungere som nødror. Så ut fra et sikkerhetsmessig aspekt er nå er vindror bestillt og blir montert på Gran Canaria. Endelig.
 
Som noen kanskje har sett på hjemmesiden vurderer vi også mannskap over atlanteren. Og at Arc nærmer seg ser vi i havnen, stadig flere båter med  Arc flagg.
 
Pernille savner barn! Jente UttrykksikonGutt UttrykksikonSå til båter med barn ombord nøl ikke med å ta kontakt.
Lisbeth er nå i lodd etter å ha vært temmelig uvel(rett og slett dårlig i noen uker).Smilefjes som blunker Uttrykksikon
Ellers Kryss fingrene Uttrykksikon for at det snart skulle bli mulig å se ut to glugger ikke bare en.
 
Lanzarote
Jazz