Las Palmas -Siste innspurt

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Sat 20 Nov 2010 22:19
Selv om jazz var ganske så klar da vi ankom Las Palmas har det vært litt småting som måtte på plass. Det er gått masse tid til innkjøp av proviant og ikke minst det er ganske så sosialt her på bryggen. Det vil være feil å se at det har vært stressende men litt hektisk har det vært.
Nå er vi i vært fall i havn med klargjøring og ser frem til å kaste loss.
Er jo spennende at om ikke mange timer seiler vi ut og har opp mot 3 uker før vi ser land. Jeg kjenner det i kroppen,spenningen.
Arc er en turregatta der alle båtene får en tidkorreksjon(lystall i norge) dette slik at regattaen skal bli så lik og rettferdig som mulig for alle båter. Alt etter dette tallet er båtene delt inn i forskjellige klasser, alt etter hvor raskt båten kan seile. Jazz har dessverre fått et alt for høyt tall slik at vi har havnet i en klasse med båter som normalt skal seile fra oss. Klage hjalp ikke. Er jo litt kjedelig å stille på linje med båter som i norge har lystall opp mot 1.38. Jazz har 1.27. Er nok ikke bare vi som har vært uheldig. Listen over tidkorreksjon virker helt tilfeldig og useriøs. Sånn er det med den saken. Kanskje noe for Seilmagasinet og Seilas og skrive litt om.
Underveis skal vi prøve og skrive litt på bloggen dette blir uten bilder da alt går via satelittelefon.
Blir spennende dette.
 
 Seilmagasinet.no og Seilas.no har endel stoff rundt ARC.
 
 
Middag med jazz, Serenity og Fanteliv
Fra karnevalet. Ikke alle var utkledd, Skipper med frue fra Godot(utkledd)
Premieutdeling
Mannskapet på Godot
Mannskapet på Aries
Tone på Aries
Jøss
Petter på Fanteliv og Lisbeth på rockeren